Reviews

Schrijf je review hier

Comments

6 responses to “Reviews”

 1. Carine Avatar

  Een massage bij Anjuna is altijd een kleine vakantie! Ik kan het iedereen aanraden. Anika combineert vakkennis, ervaring en warmte in haar massages. Zelf ben ik er een paar keer geweest in stressvolle perioden voor een examen, en dat bleek een uitstekende voorbereiding! De heerlijk geurende olie en de mooie massageruimte maken de ervaring compleet.

 2. Marile Avatar

  Al bij binnenkomst kom je tot rust door de geuren en de hele mooie Feng shui inrichting. Er wordt zorgvuldig en zorgzaam met je omgegaan en de kokosstempelmassage die ik mocht ondergaan is zo weldadig dat ik n soort trance gevoel krijg.
  Ook de eerder ondergane diverse massages bij Anika zijn prettig en weldadig.

  Een absolute aanrader.

 3. Jolanda Avatar

  Dat was een heerlijke massage Anika. Ik ben weer heerlijk ontspannen en terug bij mezelf. Je masseert met respect, vol aandacht en met overgave. Van het hoofd naar het hart.

  Dank je wel!

 4. Vanessa Avatar

  Een warm en vriendelijk onthaal, waarbij de heerlijke geuren je al bij deur tegemoet komen. Met veel aandacht voor het moment zelf en Anika’s gevarieerde expertise, ontwaak ik hier iedere keer weer als een nieuw mens.

 5. Janine Avatar

  Ik heb zelf in het verleden heel veel gemasseerd en dat maakt dat je kritisch kijkt naar een ander. Annika ‘s handen zijn zo warm, soepel, kundig, overtuigend en respectvol dat een behandeling bij haar puur genieten is. Je komt tot rust en terug bij jezelf. Heerlijk.

 6. Suzanne Brabers Avatar
  Suzanne Brabers

  Na een erg warm welkom, waardoor ik mij meteen veilig en op mijn gemak voelde, kwam ik in een prachtige praktijk ruimte. Die alle rust en warmte uitstraalt. Anika past haar massage echt aan op de persoon. Ze wist direct waar mijn pijnpunten zaten en hoe ik als persoon ben. Een enorm fijne ontspanningsmassage gehad, waarbij ik me ook echt kon ontspannen. Vanaf nu ga ik niet meer wachten tot ik klachten heb, maar dit als een vast “me-time” moment inbouwen in mijn agenda. En enkel nog bij Anika. Fantastisch warm mens met enorme vakkennis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *