Het is altijd leuk om te horen wat je van de massage vond. Hieronder kun je een review plaatsen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

anjuna massage
Average rating:  
 5 reviews
 by Janine

Ik heb zelf in het verleden heel veel gemasseerd en dat maakt dat je kritisch kijkt naar een ander. Annika 's handen zijn zo warm, soepel, kundig, overtuigend en respectvol dat een behandeling bij haar puur genieten is. Je komt tot rust en terug bij jezelf. Heerlijk.

 by Vanessa

Een warm en vriendelijk onthaal, waarbij de heerlijke geuren je al bij deur tegemoet komen. Met veel aandacht voor het moment zelf en Anika's gevarieerde expertise, ontwaak ik hier iedere keer weer als een nieuw mens.

 by Jolanda

Dat was een heerlijke massage Anika. Ik ben weer heerlijk ontspannen en terug bij mezelf. Je masseert met respect, vol aandacht en met overgave. Van het hoofd naar het hart.
Dank je wel!

 by Marile

Al bij binnenkomst kom je tot rust door de geuren en de hele mooie Feng shui inrichting. Er wordt zorgvuldig en zorgzaam met je omgegaan en de kokosstempelmassage die ik mocht ondergaan is zo weldadig dat ik n soort trance gevoel krijg.
Ook de eerder ondergane diverse massages bij Anika zijn prettig en weldadig. Een absolute aanrader.

 by Carine

Een massage bij Anjuna is altijd een kleine vakantie! Ik kan het iedereen aanraden. Anika combineert vakkennis, ervaring en warmte in haar massages. Zelf ben ik er een paar keer geweest in stressvolle perioden voor een examen, en dat bleek een uitstekende voorbereiding! De heerlijk geurende olie en de mooie massageruimte maken de ervaring compleet.