Reiki

Reiki is Japans voor universele levensenergie en is een holistische geneeswijze die mooi aansluit bij mijn holistische massages. Alles is energie, alles wat leeft en groeit. Deze onzichtbare wereld van energie is altijd in en om ons heen. Reiki helpt je op een liefdevolle manier te helen op alle vlakken.

Reiki is een geneeswijze die werkt door handoplegging maar als je liever niet wordt aangeraakt kan dit ook zonder contact te maken. Tijdens een behandeling (waarbij je gekleed bent) die van top tot teen is fungeer ik als kanaal en geef de energie door. Deze energie gaat naar de plekken in jouw lichaam waar jij het op dat moment nodig hebt. Hierdoor ontstaat er meer balans tussen lichaam en geest en wordt je zelfgenezend vermogen in werking gezet, waardoor blokkades kunnen verminderen of verdwijnen.

Reiki kan ondersteunend werken bij klachten en ziektes maar kan ook zeker ingezet worden voor ontspanning. Het is fijn als je open minded reiki kunt ontvangen zodat de energie optimaal kan werken.

Tijdens de behandeling kunnen er allerlei sensaties optreden, ontspanning, warmte, tintelingen, loomheid of zelfs een energieboost.