Over Anika

Massage betekent voor mij op een persoonlijke, aandachtvolle en respectvolle wijze met mensen omgaan en mensen helpen te werken aan het bevorderen van hun welzijn en gezondheid.

Dit is wat in mijn voormalige werk in de zorgsector ging missen, doordat er steeds minder tijd was om écht met mensen om te gaan zoals ik dat graag doe.

Uiteraard ben ik in het bezit van erkende diploma’s/certificaten voor de massages die ik aanbied. Ook het HBO Medische Basiskennis Diploma heb ik met succes behaald. En ik blijf leren en nieuwe ervaringen opdoen, want leren stopt nooit. Ik zou het ook niet anders willen, want dit houd me alert en bewust en helpt mij om me steeds verder te ontwikkelen in wat ik het liefste doe.

Wat ik zo fijn vind aan massage is, dat het je meer bewust maakt. Je kunt je waardevolle inzicht krijgen over jouw lijf en leven. Bijvoorbeeld hoe en waarom jij je voelt zoals het voelt… Een massage kan je ondersteunen in het maken van meer gezonde keuzes voor jezelf. En kiezen voor jezelf is iets dat alleen jij kunt doen!

Kijk hier voor de massage die het beste bij jou past:

  • Intuïtieve ontspanningsmassage
  • Kokos stempelmassage
  • Balinese massage
  • DōTerra Aromatouch massage
Anika